Читаєте зараз
Погода в Україні 3 липня: де чекати град

Погода в Україні 3 липня: де чекати град

Анастасія Могилевець

В західних, а також Житомирській та Вінницькій областях очікуються грози. Вдень місцями можливий град та шквали зі швидкістю 15-20 м/секунду, повідомляє Укргідрометцентр.

У Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій, а також вночі у Закарпатській, Івано-Франківській та Тернопільській областях прогнозуються значні дощі та грози (I рівень небезпечності, жовтий). У Чернівецьку область йдуть сильні дощі (II рівень небезпечності, помаранчевий). Температура вночі становитиме 11-16 градусів, вдень 17-22 градуси.

На решті території України збережеться суха та жарка погода. Температура вночі 19-24 градуси, вдень 30-34 градуси, місцями можлива сильна спека до 35-37 градусів. Вітер південно-східний, на заході та півночі країни переважно північно-західний, зі швидкістю 5-10 м/секунду.

На Київщині очікується мінлива хмарність. Опадів не передбачається, але місцями можливий короткочасний дощ та гроза. Вітер північно-західний, зі швидкістю 5-10 м/секунду. Температура по області вночі становитиме 16-21 градус, вдень 24-29 градусів. У Києві вночі близько 20 градусів, вдень 27-29 градусів.

Сподобався матеріал?

Підтримай Заборону на Patreon, щоб ми могли випускати ще більше цікавих історій